Soms Sneeuwt Het In De Lente

Lyrics for Soms Sneeuwt Het In De Lente by Bart Peeters. De lente was nochtans mijn favoriet seizoen Vanwege veel pastel en weinig schril De Fallus Impudicus staat dan in bloei. Wat Jan De Wilde daar mee zeggen wil Dat weet ik niet maar zelfs overdag is er maneschijn En rozegeur en alles wat je wil Je ziet koppels en hun haar zit goed ze hebben het voor mekaar Maar heel soms durft het sneeuwen in April Soms sneeuwt het in de lente Soms .

Provided to YouTube by The Orchard EnterprisesSoms Sneeuwt Het In De Lente · Bart PeetersHet Plaatje Van Bart Peeters℗ Simpletone exclusively distribute.

Soms sneeuwt het in de lente. Geplaatst op 10 april 9 april door Leen. Pasen is na Kerstmis de belangrijkste feestdag in mijn familie om samen te vieren. Vorig jaar zaten we in een complete lockdown en vroeg ik ieder gezin om mij een selfie door te sturen, die ik samensmeedde tot een collage van ons allemaal, de Bergskes, inclusief.

Soms sneeuwt het in de lente. Het avontuurlijke van deze paasdag zit hem in het weer. De zon licht op tegen een knalblauwe lucht, de bloemsembomen shinen, nog geen tien minuten later wandel ik in een sneeuwstorm. Op weg naar de Lekdijk zit een meerkoet op een hoopje riet midden in de vijver. De wind wiegt hem heen en weer.

 · Soms is een spits doodsbang Doodsbang dat hij ernaast zal knallen En goeie dingen duren zelden lang En Gert Verhulst vroeg aan Robert: "hoe zit het maat?" Zijn lied was klaar het was mooi maar idioot Want in zijn nummer voor de derde Samsonplaat Ging Samson in de derde strofe dood Soms sneeuwt het in de lente Wat Gert Verhulst erover vond.


Ah ! Le Joli Jeu - Arletty - Les Eternels Vol. 7 (CD) Modne Mænd - Bjørn & Okay - Modne Mænd (Vinyl, LP) Curtis 冷炫忱* - No Other Reason (File, MP3)

2 Replies to “Soms Sneeuwt Het In De Lente”

  1. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

  2. Watch the video for Soms Sneeuwt Het In De Lente from Bart Peeters's Het Plaatje van Bart Peeters for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *